Akcija!

Zložljiv senčnik za avto z zaščito pred žarki UV GLADESHADE

Imate pri parkiranju težave z iskanjem sence, ki vašemu vozilu nudi zaščito pred soncem in vročino? Zložljiv senčnik za avto z zaščito pred žarki UV GLADESHADE je popoln izdelek za vas!

32,99 18,99

Danes naročiš, v torek, 29. 9. že dobiš!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Šifra: 3831121196436 Kategorija: Oznaka:

Opis

PODROBNOSTI IZDELKA

Imate pri parkiranju težave z iskanjem sence, ki vašemu vozilu nudi zaščito pred soncem in vročino? Zložljiv senčnik za avto z zaščito pred žarki UV GLADESHADE je popoln izdelek za vas!

Zložljiv senčnik za avto z zaščito pred žarki UV GLADESHADE je odličen izdelek! Ta senčnik, ki vas bo zaščitil pred žarki UV, je izdelan iz aluminijeve zlitine – istega materiala, ki ga uporabljajo v vesoljski industriji!

Senčnik GLADESHADE je vsestranski izdelek! Zasnovan je tako, da se prilega najrazličnejšim vozilom: kombijem, tovornjakom, limuzinam in terencem! Enostavno ga razrežite glede na velikost vetrobranskega stekla vašega avta!

V primerjavi z drugimi senčniki na trgu je namestitev tega senčnika zelo hitra! Senčnik enostavno potegnite iz desne proti levi in ga zataknite na ustrezno mesto!

Namestitev zložljivega senčnika za avto z zaščito pred žarki UV GLADESHADE je izjemno enostavna! Sledite tem preprostim korakom: (1) Priseske pritrdite na desno stran vetrobranskega stekla. (2) Obrnite gumb, da izsesate zrak. Rob nato vstavite v zarezo. (3) Nazadnje rob povlecite iz desne proti levi čez vetrobransko steklo.

Zložljiv senčnik za avto z zaščito pred žarki UV GLADESHADE je OBVEZEN izdelek za vsa vozila!

Dostava

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete na eni izmed sledečih lokacij: http://bit.ly/GLShs. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema paypal ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije, paket prejmete kot priporočeno pisemsko pošiljko na izbrani naslov, v kolikor ste v času dostave odsotni ga lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte. Obvestilo o pošiljki prejmete v nabiralnik.

Garancija

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.