Akcija!

Žepna žaga – Chainsaw

Želiš prerezati vejo na hiter način in brez napora? Z žepno žago Chainsaw si boš v hipu olajšal rezanje vej ne glede na to, kje se nahajaš!

Paket vsebuje:

  • 1 x Žepna žaga Chainsaw
  • 1 x Torbica za shranjevanje

22,99 15,99

Danes naročiš, v torek, 24. 9. že dobiš!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Šifra: 3831121185331 Kategorija:

Opis

 

BOLJ UČINKOVIT PREREZ VEJ IN DEBEL

Nič več mučenja z noži! Z žepno žago boš lahko žagal na hitrejši in bolj učinkovitejši način kot pa z običajnimi noži in ročnimi žagami.

 width=

BREZ HRUPA IN GORIVA

Varčna uporaba! Žagica je varna za uporabo, saj ni avtomatizirana.

 width=

KVALITETNA IN OSTRA REZILA

Prereže lahko tudi manjša drevesa! Rezila iz nerjavečega jekla so zasnovana tako, da se med žaganjem čistijo, hkrati pa postajajo ostrejša.

 width=

MAJHNA IN PRIROČNA

Bodi vedno v pripravljenosti! Žaga ne zavzame veliko prostora, saj jo lahko pospraviš v priloženo torbico in tako poskrbiš, da bo vedno pri roki, ko jo boš potreboval.

 width=

OBVEZNA UPORABA PRI LJUBITELJIH KAMPIRANJA

Pripravi ogenj v hipu! Žaga je obvezen pripomoček za vse ljubitelje izletov v naravo, sadjarje, gozdarje, lovce, tabornike …

 width=
Lastnosti:

  • Material: jeklo, ABS
  • Prenosna žaga/majhna žaga/nož/zložljiva žaga/žepna žaga/ročna žaga/set za preživetje
  • Ergonomska zasnova
  • Lahka in prenosna
  • Enostavno vzdrževanje
  • Dolžina verige: 64 cm
  • Celotne dolžina z ročaji: 103 cm
  • Barva: črna

Dostava

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete na eni izmed sledečih lokacij: http://bit.ly/GLShs. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema paypal ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije, paket prejmete kot priporočeno pisemsko pošiljko na izbrani naslov, v kolikor ste v času dostave odsotni ga lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte. Obvestilo o pošiljki prejmete v nabiralnik.

Garancija

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.