Akcija!

Večnamenski rezalnik z merilnim trakom PRECISICUT

Po celotni dolžini si s priloženim tesarskim svinčnikom označite mere in točke za rezanje, svinčnik se prilega priročnemu držalu, tako da ga lahko namestite tja, kjer ga potrebujete.

39,99 24,99

Danes naročiš, v torek, 15. 6. že dobiš!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Šifra: 2831121198560 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

OPIS

Ročno orodje za domače mojstre – zgolj z enim enostavnim orodjem izmerite, označite in razrežite mavčno ploščo; idealno tudi za talne ploščice, preproge, linolej, lesene talne obloge, izolacijo, lesene panele, viseče slike in žaluzije, rezanje blaga, plošče iz pene, vinil tiru fasadne obloge, vezane plošče, stropne ploščice, strešne skodle in še veliko več.


Ostro rezilo omogoča enostavno in natančno rezanje mavčnih plošč v pravilnem krogu ali ravni črti.

Vgrajen 3-metrski merilni trak SAE 3 m x 2,5 cm z varno ključavnico omogoča enostavno merjenje in prenos meritve na mavčne plošče ali kateri koli drug material; enkrat izmerite, enkrat razrežite; merilni trak služi kot vodilo in zagotavlja dosledne in natančne reze.

Hitro zaklepanje: stranski zaklep zgolj potisnite navzdol, da se pritrdi in zaklene. Meri natančno, je enostaven za rezanje, okolju prijazen in ne ustvarja prahu. Uporabite gladke reze, tako da rezalnik z občutkom potisnete po materialu. Edinstveni merilni trak zagotavlja natančne meritve. Rezanje brez prahu, okolju prijazno orodje, ne boste prišli v stik z rezilom ali si poškodovali roke.

Po celotni dolžini si s priloženim tesarskim svinčnikom označite mere in točke za rezanje; svinčnik se prilega priročnemu držalu, tako da ga lahko namestite tja, kjer ga potrebujete

Vzdržljivo ABS ohišje in gumiran ročaj pomagata pri ravnotežju in nadzoru nad orodjem, ki je prav tako zelo lahko in tehta manj kot 0,5 kg


Vgrajena škatla za dodatna rezila olajša prenašanje rezil. Hitro rezanje, brez prahu, enostavna namestitev rezila.

PAKET VKLJUČUJE:

  • Večnamenski rezalnik z merilnim trakom
  • Svinčnik
  • Rezilo

Dostava

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete na eni izmed sledečih lokacij: http://bit.ly/GLShs. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema paypal ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije, paket prejmete kot priporočeno pisemsko pošiljko na izbrani naslov, v kolikor ste v času dostave odsotni ga lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte. Obvestilo o pošiljki prejmete v nabiralnik.

Garancija

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.