Akcija!

Ubijalec komarjev Anti-Mosquito LED

Se želiš znebiti komarjev? Zavaruj sebe in svojo družino pred nadležnimi piki na enostaven in varen način – s pomočjo ultimativnega ubijalca komarjev Anti-Mosquito LED!

Paket vsebuje: 1 x Ubijalec komarjev Anti-Mosquito LED

32,99 15,99

Danes naročiš, v čet., 24. 10. že dobiš!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Šifra: 3831121184631 Kategorija:

Opis

 

BREZ KEMIKALIJ IN HRUPA

Varen za otroke in živali! Anti-Mosquito LED ubijalec ne oddaja toksinov in neprijetnih vonjav, prav tako pa ne povzroča hrupa med delovanjem.

 width=

UNIČI TUDI TIGRASTE KOMARJE!

2-krat bolj učinkovit od ostalih pasti! Vijolična LED svetloba uspešno privabi vse vrste insektov, posebno zasnovana komora pa jim prepreči pobeg in jih uniči!

 width=

KAKO DELUJE?

Uporaba v notranjih ali zunanjih prostorih! Komarje uniči tako, da jih izsuši, pri tem pa ne oddaja nobenih zvokov.

 width=

ENOSTAVNO VZDRŽEVANJE

Nič več mrtvih komarjev po tleh! Uničeni komarji ostanejo ujeti v notranjosti naprave, zato jih preprosto streseš v koš po 2-4 tednih uporabe.

 width=
Lastnosti:

  • Material: ABS
  • Ubijalec mrčesa/ubijalec insektov/past za komarje/past za insekte/past za mrčes
  • Vijolična LED luč za vabo mrčesa
  • Eleganten dizajn
  • USB
  • Deluje na območju od 20-50 kvadratnih metrov
  • Primerno za notranje in zunanje prostore
  • Izhodna točka: 5V/1A
  • Dimenzije: 13,5 x 13,5 x 22 cm
  • Barva: črna

Dostava

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete na eni izmed sledečih lokacij: http://bit.ly/GLShs. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema paypal ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije, paket prejmete kot priporočeno pisemsko pošiljko na izbrani naslov, v kolikor ste v času dostave odsotni ga lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte. Obvestilo o pošiljki prejmete v nabiralnik.

Garancija

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.