Akcija!

Torbica za mobilni telefon za pas ALONZO

S pomočjo te torbice boste vedno imeli dodaten žepek za spravljanje vašega mobilnega telefona. Priročen način za prenašanje telefona, če imate majhne žepe.

24,99 15,99

Danes naročiš, v sredo, 30. 9. že dobiš!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Šifra: 3831121197365 Kategorija: Oznaka:

Opis

  • Material: Usnje
  • Način nošenja:  Diagonalno, ob telesu
  • Velikost: 15,8 x 7,7 x 0,76 cm (največji primeren telefon je iPhone 8 plus)
  • Primeri združljivih telefonov: iPhone XS/iPhone XR/iPhone XS MAX/iPhone X/8 Plus/7 Plus/6s Plus/6 Plus, iPhone 8/7/6s, Samsung Galaxy S9+
  • Vsebina paketa: Torbica za mobilni telefon
  • Način namestitve: Namestitev na pas

POZOR:

  1.  Zaradi razlike v svetlobi se lahko barva nekoliko razlikuje.
  2. Zaradi ročnega merjenja izdelka lahko pride do manjših razlik v dejanski velikosti izdelka.

Dostava

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete na eni izmed sledečih lokacij: http://bit.ly/GLShs. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema paypal ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije, paket prejmete kot priporočeno pisemsko pošiljko na izbrani naslov, v kolikor ste v času dostave odsotni ga lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte. Obvestilo o pošiljki prejmete v nabiralnik.

Garancija

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.