Akcija!

SREDSTVO ZA ODSTRANJEVANJE PRŠIC BUGLOSE (3 VREČKE)

Poskusite sredstvo za odstranjevanje pršic BUGLOSE in tako poskrbite za svoje zdravje! BUGLOSE lahko uporabljate za odstranjevanje pršic, ki se nahajajo v postelji, kavču, omari in na drugih mestih. Znebite se pršic, jajčec in drugih bakterij!

24,99 15,99

Danes naročiš, v torek, 29. 9. že dobiš!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Šifra: 2831121185508 Kategorija:

Opis

POSLOVITE SE OD TRADICIONALNIH PESTICIDOV!

Poskusite sredstvo za odstranjevanje pršic BUGLOSE in tako poskrbite za svoje zdravje! BUGLOSE lahko uporabljate za odstranjevanje pršic, ki se nahajajo v postelji, kavču, omari in na drugih mestihZnebite se pršic, jajčec in drugih bakterij! 

Sredstvo za odstranjevanje pršic BUGLOSE je 100% nestrupeno in varno ter učinkovito odstrani majhne organizme, odporne na pesticide. Pomaga preprečevati alergije, ki jih povzročajo pršice. Zaradi svoje dolgotrajne formule vsaka vrečka deluje do 6 mesecev.

LASTNOSTI:

 • Učinkovito sredstvo proti pršicam
  Odstrani pršice in jajčeca takoj, ko pride v stik z njimi.
 • Odstrani vse vrste pršic
  Učinkovito odstrani posteljne stenice, prašne pršice, pršice prelke, oidij, listne uši, bolhe, plesen in vsa jajčeca.
 • Za preprečevanje alergij
  Pozabite na zamašen nos, izcedek iz njega, rdeče in srbeče oči, kašelj in zadihanost.
 • Dolgotrajna zaščita
  Zaščita ene vrečke traja do 6 mesecev.
 • Skoraj neviden izdelek
  Majhen in kompakten izdelek, ki ne bo umazal vaših oblačil in ki ne oddaja neprijetnega vonja po kemikalijah. Komaj ga boste opazili!
 • Varne sestavine
  Izdelek je izdelan iz naravnih sestavin, ki ne škodijo zdravju otrok, hišnih ljubljenčkov in rastlin.

SPECIFIKACIJE:

 • Sestavine: pelin, listi perile, trajnica, zelena poprova zrna, listi citrusov in drugo

PAKET VSEBUJE:

 • 1 vrečka x 3 kos. Sredstvo za odstranjevanje pršic BUGLOSE

Dostava

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete na eni izmed sledečih lokacij: http://bit.ly/GLShs. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema paypal ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije, paket prejmete kot priporočeno pisemsko pošiljko na izbrani naslov, v kolikor ste v času dostave odsotni ga lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte. Obvestilo o pošiljki prejmete v nabiralnik.

Garancija

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.