Akcija!

Silikonski distančniki za korekcijo prstov Hallux

Si želiš zopet samozavestno obuti sandale? Ortopedsko zasnovani silikonski distančniki ti bodo izravnali prste na naraven način – brez kirurških posegov!

Paket vsebuje: 2 x Silikonski distančniki Hallux (par)

18,99 10,99

Danes naročiš, v torek, 1. 12. že dobiš!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Šifra: 3831121184938 Kategorija: Oznaka:

Opis

 

PORAVNA UKRIVLJENE PRSTE

Silikonski distančnik lahko pripomore k ravnanju prstov in lajšanju bolečin v nogah in stopalih, ki so posledica ukrivljenih prstov.

 width=

HITRI REZULTATI NA NARAVEN NAČIN

Z redno uporabo distančnika boš lahko hitreje vrnil prste v naravni položaj in se tako izognil bolečim kirurškim posegom.

 width=

PREPREČEVANJE DEFORMACIJE PALCA

Distančniki lahko preventivno ustavijo nastajanje ukrivljenega palca in palčne kosti, ki so posledica nepravilne obutve, hoje in obremenjenosti nog.

 width=

IZBOLJŠANJE NEPRAVILNE DRŽE

Ukrivljeni prsti lahko vplivajo na nepravilno hojo in držo! Distančniki pa pripomorejo k pravilnejši razporeditvi pritiska v stopalu, to pa lahko sčasoma izboljša držo.

 width=

UDOBNO NOŠENJE V ČEVLJIH

Distančniki so iz mehkega in fleksibilnega silikona, zato so primerni za nošenje v čevljih.

 width=

Nasvet:

Priporočeno je, da distančnike nosiš postopoma vsak dan, 1. teden po 10 minut, 2. teden po 15 minut, 3. teden po 20 minut itd. – stanje prstov se bo lahko izboljšalo že po 1 mesecu uporabe.

Lastnosti:

  • Material: mehki, raztegljiv silikon
  • Distančniki za nožne prste/distančniki za ukrivljen palec
  • Preprečuje nastanek in vnetje palčne kosti
  • Udobno in lahkotno nošenje v čevljih
  • Ergonomična uporaba za 24-urno nošenje
  • Unisex
  • Univerzalna velikost
  • Barva: bela

Dostava

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete na eni izmed sledečih lokacij: http://bit.ly/GLShs. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema paypal ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije, paket prejmete kot priporočeno pisemsko pošiljko na izbrani naslov, v kolikor ste v času dostave odsotni ga lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte. Obvestilo o pošiljki prejmete v nabiralnik.

Garancija

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.