Akcija!

Profesionalni spenjač za privezovanje rastlin PLANTBRAND

Pritrdite svoje rastline s tem preprostim orodjem!
Preprosto potisnemo ročaj, da se trak raztegne med kleščami. Trak nato ovijemo okoli rastline, ki jo želimo vezati. S ponovnim potiskom ročaja trak spnemo in odrežemo. Zelo enostavno!

44,99 25,99

Danes naročiš, v torek, 29. 9. že dobiš!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Šifra: 2831121183474 Kategorija: Oznaka:

Opis

Opomba: Vezivni trak je biorazgradljiv.

Za hitro in trdno privezovanje vej!
Ne poškoduje mehkih stebel ali trt in ne poškoduje vaših rok.

Preprosto potisnemo ročaj, da se trak raztegne med kleščami. Spenjač nato ovijemo okoli rastline, ki jo želimo vezati. S ponovnim potiskom ročaja naprava spne trak in odreže. Zelo enostavno!

Domači vrtnarji ter delavci v drevesnicah in sadovnjakih že vedo, da je spenjač PLANTBRAND odlična izbira za hitro privezovanje vej in drugih rastlin.

Spenjač je primeren za privezovanje različnih vej, ovijalk in drugih rastlin, kot so npr. trta, paradižniki, kumare, paprike, različne vrste cvetja in drugo.

LASTNOSTI:

 • 【Okolju prijazen vezivni trak】Trak je biorazgradljiv. Spenjač je izdelan iz trpežnega manganovega jekla.
 • 【Enostavno upravljanje】Spenjač za privezovanje rastlin lahko uporabljamo le z eno roko in z njim rastlino enostavno privežemo na oporo. Preprost za uporabo, učinkovit, ne poškoduje rastlin.
 • 【Izberite ustrezno količino vezivnega traku】Količino traku lahko vsakič prilagodite glede na rastlino, ki jo želite vezati.
 • 【Učinkovit pripomoček】Nepogrešljivo orodje za delo v rastlinjaku, na vrtu ali v počitniški hišici. Prihranite čas in napor.

NAVODILA ZA UPORABO:

 1. Držimo spenjač in ga močno stisnemo, ko zaslišimo “klik”, je trak pravilno nameščen. Sprostimo ročaj, da bi izvlekli vezivni trak. Pazimo, da spenjača ne stiskamo premočno.
 2. Trak naj zaobjame vse veje oziroma žico ali druge materiale, ki jih želimo vezati, nato ročaj močno in hitro stisnemo.
 3. Hitro spustimo ročaj, da bi samodejno odrezali trak. Na orodju ostane kratek odvečen kos traku, pripravljen za naslednjo uporabo.
 4. Pozor: Vezivni trak mora biti nameščen vzporedno s spenjačem.

SPECIFIKACIJE:

 • Vrsta izdelka: Vrtnarsko orodje
 • Material: Kovina + plastika
 • Barva: Naključna
 • Velikost: Približno 33 x 31 x 8,5 cm
 • Področje uporabe: rastline, vinska trta, paradižniki, kumare, grozdje in jajčevci

PAKET VSEBUJE:

 • 1 x profesionalni spenjač za privezovanje rastlin PLANTBRAND
 • 1 x rezilo
 • 1 x vzmet
 • 5 kolutov vezivnega traku (25 metrov/kolut)
 • 1 škatla sponk (1.000 sponk)

Dostava

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete na eni izmed sledečih lokacij: http://bit.ly/GLShs. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema paypal ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije, paket prejmete kot priporočeno pisemsko pošiljko na izbrani naslov, v kolikor ste v času dostave odsotni ga lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte. Obvestilo o pošiljki prejmete v nabiralnik.

Garancija

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.