Akcija!

Pametni nosilec za telefon – ProHolder

Si želiš najboljši nosilec za tvoj telefon? ProHolder zagotovi čvrst in varen oprijem tvojega telefona, tako da boš lahko prostoročno upravljal z njim – tako v avtu kot tudi v pisarni!

Paket vsebuje: 1 x Pametni avto nosilec za telefon – ProHolder (primeren za dimenzije telefonov: od 5,5 cm do 8,0 cm)

27,99 15,99

Danes naročiš, v pon., 18. 11. že dobiš!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Šifra: 3831121185843 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

 

AVTOMATSKO ZAPIRANJE IN ODPIRANJE

Hitro vstavljanje telefona! Nosilec ProHolder se bo samodejno odprl in zaprl takoj, ko boš približal telefon.

 width=

IZJEMNO MOČAN OPRIJEM

Enostavno nameščanje s pomočjo vakuuma! Nosilec ProHolder lahko postaviš na večino ravnih površin, kot so: vetrobransko steklo v avtu, lesena ali steklena miza v pisarni, ploščice v kopalnici, delovni pult v kopalnici …

 width=

PREMIKANJE V VSE SMERI

Prilagodljiva dolžina in 360° vrtljivost! Nosilec ProHolder ti zagotavlja maksimalno udobje med gledanjem telefona, saj ga lahko podaljšaš in premikaš v vse smeri.

 width=

PRIMEREN ZA VEČINO TELEFONOV

99% kompatibilnost! Nosilec je univerzalne velikosti in se tako prilega večini dimenzijam telefonov.

 width=
Lastnosti:

  • Material: ABS, silikon
  • Nosilec za telefon/avto nosilci za telefon/držalo za telefon
  • Primeren za dimenzije telefonov: od 5,5 cm do 8,0 cm
  • Nameščanje na ravne površine s pomočjo vakuuma
  • Barva: črna

Dostava

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete na eni izmed sledečih lokacij: http://bit.ly/GLShs. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema paypal ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije, paket prejmete kot priporočeno pisemsko pošiljko na izbrani naslov, v kolikor ste v času dostave odsotni ga lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte. Obvestilo o pošiljki prejmete v nabiralnik.

Garancija

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.