Akcija!

Organizator za pomivalno korito SINKITOP

Praktični organizator, s katerim lahko hitro in učinkovito uredite prostor na kuhinjskem pultu! Ima prostorno košaro za shranjevanje posode in dve držali za odcejanje in sušenje kuhinjskih krp.

26,99 15,99

Danes naročiš, v torek, 15. 6. že dobiš!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Šifra: 1831121180350 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Popoln pripomoček za ureditev in organizacijo kuhinje!
SINKITOP je raztegljivo stojalo za korito, s katerim lahko na zelo enostaven način organizirate in sprostite prostor na kuhinjskem pultu.

Dovolj prostora vse pripomočke za čiščenje
SINKITOP se ponaša s prostorno košaro za shranjevanje vseh pripomočkov, ki jih potrebujete med pranjem posode – gobice, krtače, krpe, detergenti, mila itd.

Nič več mokrih gobic neprijetnega vonja
Mokre gobice in vlažne krpe so idealno zbirališče bakterij, zato je sušenje ključnega pomena za preprečevanje rasti bakterij in neprijetnega vonja. SINKITOP omogoča učinkovito sušenje krp, košara z luknjami pa zagotavlja hitro odvajanje in preprečuje zadrževanje vode.

Za higiensko organizacijo pripomočkov
Gobic in krp vam ne bo več treba sušiti ob umivalniku ali jih celo puščati v njem, kjer se ob vsakem odpiranju pipe ponovno zmočijo. Poleg tega bodo vse gobice in krpe nameščene na enem mestu videti veliko bolj urejene.

Za pomivalna korita vseh velikosti
SINKITOP z raztegljivim dizajnom zagotavlja, da se košara popolnoma prilega velikosti vašega korita. Košarica meri od 36 cm do 50 cm (raztegnjena).

 

Enostavno za namestitev in čiščenje
Namestitev organizatorja je povsem preprosta, saj ne potrebujete orodja ali lepila. SINKITOP preprosto sestavite in ga postavite na rob korita. Hitra namestitev omogoča tudi enostavno čiščenje in vzdrževanje organizatorja.

 

Barva: temno siva
Dimenzije: dolžina: od 36 do 50 cm / širina: 8,5 cm / višina 28 cm
Material: plastika (PP)

Paket vsebuje:
1x organizator za pomivalno korito SINKITOP

Dostava

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete na eni izmed sledečih lokacij: http://bit.ly/GLShs. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema paypal ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije, paket prejmete kot priporočeno pisemsko pošiljko na izbrani naslov, v kolikor ste v času dostave odsotni ga lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte. Obvestilo o pošiljki prejmete v nabiralnik.

Garancija

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.