Akcija!

Mini dron EYEINSKY

Uživajte z mini dronom, kjerkoli ste. Povežite ga s telefonom in posnemite izjemne videoposnetke in fotografije na svojih potovanjih.

64,99 35,99

Danes naročiš, v petek, 6. 8. že dobiš!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Šifra: 2831121189445 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Uživajte z mini dronom, kjerkoli ste. Povežite ga s telefonom in posnemite izjemne videoposnetke in fotografije na svojih potovanjih. Prenosna nepremočljiva torbica bo preprečila stik z vodo, visokokakovostni materiali ohišja pa dron zaščitijo pred udarci.

Navdušite svoje prijatelje ali raziščite težko dostopne kraje zgolj z opazovanjem telefona. Mini dron ima polnilno baterijo z dolgo življenjsko dobo in funkcijo priklica, s katero vedno veste, kje je vaš dron, tudi če se spusti daleč stran.

  • Posnemite neverjetne posnetke
  • Polnilna baterija z dolgo življenjsko dobo
  • Funkcija priklica
  • Vodoodporna torbica

OPOMBA: Pred uporabo v mobilni telefon prenesite brezplačno aplikacijo: DH FPV

Dostava

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete na eni izmed sledečih lokacij: http://bit.ly/GLShs. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema paypal ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije, paket prejmete kot priporočeno pisemsko pošiljko na izbrani naslov, v kolikor ste v času dostave odsotni ga lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte. Obvestilo o pošiljki prejmete v nabiralnik.

Garancija

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.