Akcija!

Komplet s svinčnikom za brado BEARDPEN

Se zaradi redke in neenakomerne brade počutite neprijetno? Zapolnite svojo brado s svinčnikom BEARDPEN! Zapolnite praznine v svoji bradi, brkih in obrveh za eleganten in urejen videz, zaradi katerega se boste počutili samozavestno.

29,99 18,99

Danes naročiš, v torek, 15. 6. že dobiš!
Počisti

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Nikoli več ne skrivajte svoje brade!

Se zaradi redke in neenakomerne brade počutite neprijetno? Zapolnite svojo brado s svinčnikom BEARDPEN! Zapolnite praznine v svoji bradi, brkih in obrveh za eleganten in urejen videz, ki vam bo vlil samozavest.


Svinčnik se ponaša s štirimi mikro konicami, s katerimi boste enostavno narisali kocine, ki se bodo neopazno zlilez vašo brado. Priložena je tudi krtačka z mehkimi ščetinami, s katerim boste ublažili ostre poteze svinčnika in dosegli bolj naraven videz. Svinčnik je odporen proti znoju in vodi ter je primeren za vse tipe kože.

PREDNOSTI

  • Nič več praznin v bradi – za bolj urejen videz zapolnite praznine v vaši bradi, brkih in obrveh in bodite samozavestnejši.
  • Mikro konice – odlikujejo ga štiri mikro konice, s katerimi boste dosegli videz tankih, naravnih kocin.
  • Ščetka z mehkimi ščetinami – komplet vključuje tudi ščetko z mehkimi ščetinami, ki je nežna do kože. Za bolj naraven videz s ščetko počešite brado in zabrišite ostre linije.
  • Obstojen učinek – svinčnik je odporen proti znoju in vodi, zato ne zbledi in se ne razmaže.
  • Različne barve – da bi se čim bolje zlil z vašo naravno brado, je svinčnik na voljo v različnih barvah.
  • Za vse tipe kože – varen za uporabo na vseh tipih kože.

SPECIFIKACIJE

  • Barva: črna, rjava
  • Velikost svinčnika: 12 cm x 1,5 cm
  • Velikost ščetke: 13,8 cm x 2,5 cm x 1,5 cm

PAKET VKLJUČUJE

  • 1 x komplet s svinčnikom za brado BEARDPEN

Dostava

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete na eni izmed sledečih lokacij: http://bit.ly/GLShs. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema paypal ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije, paket prejmete kot priporočeno pisemsko pošiljko na izbrani naslov, v kolikor ste v času dostave odsotni ga lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte. Obvestilo o pošiljki prejmete v nabiralnik.

Garancija

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.