Akcija!

Komplet orodij za odstranjevanje kontaktov (21 kosov) TERMINEX

Komplet orodij za odstranjevanje kontaktov je odlična dopolnitev vašega kovčka z orodjem! Zdaj lahko okvarjene sponke preprosto odstranite, ne da bi poškodovali žice in pine!

24,99 15,99

Danes naročiš, v torek, 29. 9. že dobiš!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Šifra: 2831121178906 Kategorija: Oznaka:

Opis

To je univerzalni komplet orodij z različnimi ključi za kontaktne pine (ključi za enojne in dvojne pine ter ključi z votlo konico) za vse sponke, ki se uporabljajo pri avtomobilih, motornih kolesih, drugih elektronskih napravah itd.

Preprosto za uporabo – Samo vstavite, potisnite in izvlecite kontakt, ne da bi pri tem poškodovali pine in žice! Še bolj učinkovito kot ločevanje konektorjev s pomočjo izvijača!

LASTNOSTI:

 • Odstranite kontakte brez napora
  Odstranite kontaktne pine iz sponk, ne da bi jih pri tem poškodovali.
 • Preprosta uporaba
  Razpiranje sponk ni potrebno! Preprosto vstavite orodje, pritisnite in povlecite konektorske pine, da bi jih odstranili. Naše orodje služi kot dodaten vzvod, s katerim konektorski pin preprosto odstranite.

 • Univerzalno orodje
  Vsebuje ključe za enojne in dvojne pine ter ključe z votlo konico za vse vrste sponk.

 • Visokokakovosten material
  Izdelano iz vrhunskega jekla in plastike. Prožno in trpežno.

 • Veliko možnosti uporabe
  Za večino sponk, ki se uporabljajo v avtomobilih, motornih kolesih in drugih elektronskih napravah (kot so gospodinjski aparati).

NAVODILA:

SPECIFIKACIJE:

 • Material: nerjaveče jeklo, plastika

PAKET VSEBUJE:

 • 1 x komplet orodij za odstranjevanje kontaktov (21 kosov)

Dostava

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete na eni izmed sledečih lokacij: http://bit.ly/GLShs. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema paypal ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije, paket prejmete kot priporočeno pisemsko pošiljko na izbrani naslov, v kolikor ste v času dostave odsotni ga lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte. Obvestilo o pošiljki prejmete v nabiralnik.

Garancija

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.