Akcija!

Kapa z zaslonom LED HATLIGHT

Ne glede na to, ali se preprosto sprehajate po ulici ali hodite po opravkih ali ste na zabavi, boste s to kapo zagotovo pritegnili pozornost vseh navzočih.

Barva: črna

29,99 20,99

Danes naročiš, v torek, 29. 9. že dobiš!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Šifra: 2831121182170 Kategorija: Oznaka:

Opis

OGLEJTE SI POSNETKE NAŠIH STRANK:

Oglejte si posnetek z navodili za uporabo aplikacije, prek katere lahko izberete napis na zaslonu:

LASTNOSTI:

Kapa z lučkami LED je primerna za vse posebne priložnosti in praznike, kot so npr. koncerti, športne prireditve, hišne zabave, rave zabave, zabave v klubih, noč čarovnic, božič in še veliko več.

Ne glede na to, ali se preprosto sprehajate po ulici ali hodite po opravkih ali ste na zabavi, boste s to kapo zagotovo pritegnili pozornost vseh navzočih.

V trgovini, na banki ali kjerkoli drugje boste s to kapo lahko druge opozorili, naj upoštevajo varnostno razdaljo 2 metrov.  Sedaj je čas, ko je omejevanje socialnih stikov bistvenega pomena in s to kapo boste dosegli, da bodo vsi upoštevali varnostno razdaljo.

 1. Mobilna aplikacija prek Bluetootha (z 1 mobilnim telefonom se lahko povežete na 2 kapi)
 2. Podpira naslednje jezike: angleščino, kitajščino, japonščino, francoščino, nemščino, španščino, korejščino, ruščino itd.
 3. Ločljivost: 12 * 48 = 576 pikslov
 4.  Besedilo: lahko prikaže 80 angleških znakov
 5. Animacije: možnost izdelave animacij
 6.  Glasba: Izenačevalnik zvoka, samodejna sinhronizacija pesmi na mobilnem telefonu
 7. Možnost pomikanja po besedilu: pomikajte se levo in desno, gor in dol, možnost utripanja in drugih svetlobnih učinkov.
 8. Možnost ustvarjanja poljubne animacije: ustvarite edinstvene animacije
 9. Utripajoča lučka LED
 10. Snemljiv zaslon
 11. Udobna bombažna kapa.
 12. Po odstranitvi zaslona in baterije lahko kapo sperete z vodo.

SPECIFIKACIJE:

 • Barva: črna
 • Velikost zaslona: 123 x 23 mm
 • Velikost svetleče površine: 100 x 14 mm
 • Ločljivost: 48 * 12 pikslov
 • Jezik: angleščina
 • Način upravljanja: mobilna aplikacija, prek Bluetootha
 • Način polnjenja: vhod USB
 • Vrsta baterije: litijeva baterija

PAKET VSEBUJE:

 • 1 x kapa z zaslonom LED HATLIGHT
 • 1 x kabel USB
 • 1 x uporabniški priročnik

Dostava

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete na eni izmed sledečih lokacij: http://bit.ly/GLShs. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema paypal ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije, paket prejmete kot priporočeno pisemsko pošiljko na izbrani naslov, v kolikor ste v času dostave odsotni ga lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte. Obvestilo o pošiljki prejmete v nabiralnik.

Garancija

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.