Akcija!

Frizerski pripomoček (za pletenje različnih vrst kit) BRAIDMAID (3 kosi)

BRAIDMAID bo spremenil vašo rutino oblikovanja pričeske

Paket vsebuje: 3 kose (rjav, črn, bež)

24,99 13,99

Danes naročiš, v torek, 15. 6. že dobiš!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Šifra: 1831121179518 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Si želite oblikovati popolno kito?


BRAIDMAID bo spremenil vašo rutino oblikovanja pričeske

LASTNOSTI:

  • Francoska kita je klasična pričeska. Pogosto se nosi na pomembnih prireditvah, kot so poroke.
  • Praktičen pripomoček za oblikovanje las – Z BRAIDMAID do različnih pričesk, kot so francoska kita, nizozemska kita ali ribja kost!

  • Urejene in uravnotežene – BRAIDMAID ohranja vaše kite urejene in uravnotežene. Po koncu pletenja kite, pripomoček ni viden.

  • Ustvarjalno in razburljivo – Veliko ljudi ne ve, kaj bi s svojimi gostimi lasmi, zato je ta pripomoček odličen za reševanje tovrstnih težav. BRAIDMAID naredi vaše življenje bolj enostavno in vašo rutino oblikovanja las bolj kreativno in razburljivo.

PAKET VSEBUJE:

  • 3 x pripomoček za pletenje kit

Dostava

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete na eni izmed sledečih lokacij: http://bit.ly/GLShs. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema paypal ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije, paket prejmete kot priporočeno pisemsko pošiljko na izbrani naslov, v kolikor ste v času dostave odsotni ga lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte. Obvestilo o pošiljki prejmete v nabiralnik.

Garancija

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.