Akcija!

Fotoobčutljiva očala za boljšo vidljivost v temi NIGHTEYE

S temi fotoobčutljivimi očali boste lahko končno videli v temi!

30,99 15,99

Danes naročiš, v torek, 29. 9. že dobiš!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Šifra: 2831121190816 Kategorija: Oznaka:

Opis

Ker smo želeli izdelati prenosna in cenovno dostopna očala za boljšo vidljivost v temi, smo naše dolgoletne raziskave namenili preučevanju anatomije oči nočnih živali. Po 7 letih trdega dela smo na podlagi anatomije sovjih oči končno izdelali očala, ki omogočajo boljšo vidljivost v temi. Očala so izdelana iz novih fotoobčutljivih materialov (iz poliamida, poliuretanske poliureje, srebrovega halida). Učinkovito odbijajo svetlobo in preprečijo bleščanje. Pri šibki svetlobi lahko povečajo vidljivost za kar 500-krat.

PODATKI O IZDELKU

  • Ime: NIGHTEYE
  • Material: Nano-laminiran fotoobčutljiv material (leče), trdna smola (okvir)

NAMEN

  • Očala lahko uporabite kjerkoli in kadarkoli. V kampu se boste lahko pogovarjali s prijatelji tudi takrat, ko bo ogenj ugasnil. Za lov vam ne bo treba čakati sončnega vzhoda. Med ribolovom boste videli čisto vsako ribo v vodi. V jamah ne boste več potrebovali posebnih luči. Očala seveda lahko nosite med vožnjo, zaradi česar bo nočna vožnja veliko lažja in varnejša.

NASVETI

  • Čiščenje: Ker je površina očal izdelana iz posebnih materialov, vam svetujemo, da za čiščenje očal uporabite naše posebne čistilne pripomočke, saj bi v nasprotnem primeru lahko poškodovali leče.

Dostava

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete na eni izmed sledečih lokacij: http://bit.ly/GLShs. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema paypal ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije, paket prejmete kot priporočeno pisemsko pošiljko na izbrani naslov, v kolikor ste v času dostave odsotni ga lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte. Obvestilo o pošiljki prejmete v nabiralnik.

Garancija

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.