Akcija!

Ergonomsko držalo za svinčnik za učenje pisanja (3 kosi) PENTI

Držalo za svinčnik izboljša rokopis, omogoča boljši nadzor in zmanjša utrujenost rok, ki nastane zaradi napačnega pisanja.

22,99 13,99

Danes naročiš, v sredo, 30. 9. že dobiš!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Šifra: 3831121194425 Kategorija: Oznaka:

Opis

Naučite svoje otroke držati pisalo ali svinčnik!

<< Primerno tudi za levičarje! >>

Držalo za svinčnik izboljša rokopis, omogoča boljši nadzor in zmanjša utrujenost rok, ki nastane zaradi napačnega pisanja.

 

Kot staršu vam je zelo pomembno, da je vaš otrok samostojen. Številni otroci imajo lahko težave, ko se učijo pisati, še zlasti, če se jim zdi, da ne morejo pravilno držati svinčnika, ali če čutijo, da se ne morejo naučiti od tistega, ki jih poučuje.

To ergonomsko držalo za svinčnik vašemu otroku omogoča, da bo svinčnik držal pravilno – samostojno! Otrok se tako lahko uči v lastnem tempu, dobre navade pa bo zadržal tudi po tem, ko bo prenehal uporabljati to držalo za svinčnik. Držalo lahko primerjate s pomožnimi koleščki za kolo.

Če bo otroku to bolj všeč, lahko držalo za svinčnik uporablja tudi o tem, ko je usvojil pozitivne pisalne navade. Zahvaljujoč udobni in prožni zasnovi je držalo trpežno in primerno za vsakodnevno uporabo.

Pomaga lahko preprečiti draženje kože, žulje in neprijeten občutek, ki se lahko pojavijo zaradi premočnega pritiskanja svinčnika.

Ne glede na to, kakšne so pisalne navade vašega otroka, bo pisanje s tem držalom zagotovo udobno. Poleg tega je izdelano iz popolnoma varnega in okolju prijaznega silikona, zato vam ne bo treba skrbeti, če ga bo vaš otrok žvečil.

Kako uporabljati držalo?

Otrok naj palec in kazalec potisne v luknje (zasnovane tako, da se prilegajo prstom), nato pa s srednjim prstom drži obroček.

Držalo preprečuje, da bi se palec in kazalec križala, in na ta način omogoča čvrst oprijem s tremi prsti.

Ker je držalo izdelano iz visokokakovostnega silikona, je popolnoma varno in okolju prijazno.

KLJUČNE LASTNOSTI:

  • Ergonomsko
  • Primerno tudi za levičarje
  • Mehko in prožno
  • Udobno in enostavno za držanje
  • Iz okolju prijaznega silikona
  • Material, ki ne vsebuje lateksa
  • Varno in brez okusa
  • Barva: naključna
  • Priporočena starost: 3 do 12 let

Dostava

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete na eni izmed sledečih lokacij: http://bit.ly/GLShs. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema paypal ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije, paket prejmete kot priporočeno pisemsko pošiljko na izbrani naslov, v kolikor ste v času dostave odsotni ga lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte. Obvestilo o pošiljki prejmete v nabiralnik.

Garancija

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.