Akcija!

Endoskop za čiščenje ušes CLEANHEAR

Z visokoločljivostno kamero boste lahko pregledali uho in preprosto odstranili odvečno ušesno maslo!

34,99 20,99

Danes naročiš, v čet., 15. 4. že dobiš!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Šifra: 2831121183375 Kategorija: Oznaka:

Opis

ENOSTAVNO IN UČINKOVITO

Z visokoločljivostno kamero boste lahko pregledali uho in preprosto odstranili odvečno ušesno maslo! S štirimi nastavki za različne vrste ušesnega masla (za mastno, vlažno, trdo in normalno ušesno maslo).

VAREN IN VEČNAMENSKI PRIPOMOČEK

Endoskop za ušesa je varen in primeren za vsestransko uporabo – le očistite ga z antibakterijskim robčkom. Uporabite ga za ušesa, usta, nos in mnogo več!

Dostava

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete na eni izmed sledečih lokacij: http://bit.ly/GLShs. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema paypal ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije, paket prejmete kot priporočeno pisemsko pošiljko na izbrani naslov, v kolikor ste v času dostave odsotni ga lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte. Obvestilo o pošiljki prejmete v nabiralnik.

Garancija

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.