Akcija!

Deluxe previjalna podloga 3 v 1 POPOPAD

Ta revolucionarni dodatek za dojenčke ima pregrado, na katero boste lahko pritrdili otrokove najljubše igrače. Otroci se bodo brezskrbno igrali, pregrada pa bo poskrbela, da bo otrok ostal na mestu in tako preprečila morebitne nevšečnosti.

Barva: zeleno-siva s pikicami

29,99 18,99

Danes naročiš, v torek, 29. 9. že dobiš!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Šifra: 2831121186307 Kategorija:

Opis

  • ZA PREPROSTO MENJAVO PLENIČK: Otrokove nemirne in radovedne rokice lahko otežujejo menjavo pleničk. Ta prenosljiva previjalna podloga je odličen pripomoček za nove starše. Zložljive strani previjalne podloge ustvarijo pregrado, na katero lahko pritrdite igrače, s katerimi se bo otrok igral medtem, ko mu boste zamenjali pleničko. Previjalno podlogo je mogoče zložiti in nositi v torbi za plenice.
  • PRIPOROČILA ZA ČIŠČENJE IN NEGO PREVIJALNE PODLOGE: Higiena je za zdravje vašega novorojenčka zelo pomembna. S čiščenjem te previjalne podloge ne boste imeli nikakršnih težav. Ta priročna previjalna podloga je izdelana iz 100% poliestra, kar zagotavlja enostavno čiščenje. Podlogo očistite po vsaki uporabi in jo po potrebi operite z vodo. Previjalne podloge ne uporabljajte v sušilnem stroju, ne uporabljajte likalnika ali razredčenega belila.

  • ODLIČNO DARILO: Če iščete popolno darilo za prvi rojstni dan, ki je primeren tako za fantka kot deklico, je to odličen izdelek. Previjalna podloga je primerna za otroke do dveh let starosti. Previjalna podloga je najboljši dodatek k pripomočkom, ki jih starši potrebujejo za svojega dojenčka. Starši, ki radi potujejo, bodo navdušeni nad to lahko in prenosljivo podlogo. Odlična za vse otroške sobe.
  • VELIKA POVRŠINA: Vaš dojenček bo na previjalni podlogi imel dovolj prostora. Previjalna podloga meri 67,5 x 32,5 cm. Ko je pregrada ravno položena, se širina poveča na 65 cm. Ko je podloga zaprta, meri 32,5 x 17,5 x 7,5 cm. Pregrada ustreza dojenčkom z obsegom prsnega koša v širini 55 cm ali manj.
  • UDOBNA IN VODOODPORNA PODLOGA: Če je dojenčkom neprijetno, lahko postanejo jokavi in razdražljivi, zato je podloga opremljena z debelo penasto blazino, ki podpira hrbet, ramena in glavo vašega otroka! Tako starši kot malčki bodo navdušeni nad vodoodpornim poliestrom, ki bo otroku zagotovil občutek udobja, staršem pa bo olajšal čiščenje previjalne podloge.

Ta revolucionarni dodatek za dojenčke ima pregrado, na katero boste lahko pritrdili otrokove najljubše igrače. Otroci se bodo brezskrbno igrali, pregrada pa bo poskrbela, da bo otrok ostal na mestu in tako preprečila morebitne nevšečnosti. Čiščenje pregrade je zelo enostavno. Pregrada omogoča, da med menjavo pleničk dojenček ostane čist in suh. Dojenček bo vesel, ker bo imel svoje najljubše igrače na dosegu rok, starši pa bodo zagotovo navdušeni nad to kompaktno podlogo. To je nepogrešljiv pripomoček za vsako družino, še posebej za tiste, ki rade potujejo ali kampirajo.

S to podlogo vam ne bo več treba skrbeti za umazane površine, kjer otroci lahko pridejo v stik z raznimi bakterijami. S to higiensko previjalno podlogo bo vaš otrok vedno čist in suh. Z deluxe previjalno podlogo 3 v 1 POPOPAD bo menjava pleničk mala malica.

Dostava

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete na eni izmed sledečih lokacij: http://bit.ly/GLShs. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema paypal ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije, paket prejmete kot priporočeno pisemsko pošiljko na izbrani naslov, v kolikor ste v času dostave odsotni ga lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte. Obvestilo o pošiljki prejmete v nabiralnik.

Garancija

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.