Akcija!

CANDELIOUR LED sveča, ki spreminja barve

Oživite božično vzdušje s to edinstveno očarljivo svečo!

30,99 19,99

Danes naročiš, v torek, 15. 6. že dobiš!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Šifra: 2831121196351 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

OPIS

NAJ BO VAŠ NASLEDNJI BOŽIČ OVIT V ČAROBNI SIJAJ!

Oživite božično vzdušje s to edinstveno očarljivo svečo!
Predstavljamo vam CANDELIOUR. Za razliko od božičnih lučk je ta sveča bolj privlačna in bolj barvita. Bleščice med premikanjem čudovito spreminjajo barve okoli prosojnega valja. Bleščice so še bolj svetleče zaradi LED luči. CANDELIOUR posnema topel in prijeten ambient, ki ga pričarajo prave božične sveče!

Spreminjanje barv Ko se voda, v kateri so bleščice, premika, jo LED luč s spreminjanjem barv osvetli in ustvari bleščeč prazničen učinek. Barve se počasi menjavajo med zeleno, vijolično, rdečo in modro. Medtem pa umetni plamen gori v oranžni barvi.

Brez žic Bleščeča sveča za osvetlitev mize, okenske police ali kamina deluje na baterije in tako ne kvari svojega videza z žicami. Za delovanje sveče potrebujete 3 AAA baterije (niso priložene), sveča je primerna samo za notranjo dekoracijo.

Zagotovo bo vaš naslednji božič s prijatelji in družino nepozaben. Tako, kot mora biti!

ZNAČILNOSTI SVEČE CANDELIOUR

  • Več načinov osvetlitve – voda z bleščicami je osvetljena z LED lučko, ki spreminja barve.
  • Brez voska – izognite se vosku, ki lahko poškoduje kose pohištva. Ta LED sveča z umetnim plamenom oddaja čudovit, topel sijaj.
  • Brez zapletene namestitve – brez zapletenih žic in namestitve. Samo vstavite baterije, vklopite in že deluje!
  • Ustvari toplo vzdušje – izmenjava božičnih daril ne bo več enaka, saj bo sveča ustvarila edinstveno vzdušje.
  • Velikost sveče – cca 24 cm x 8 cm x 8 cm

PODROBNOSTI SVEČE CANDELIOUR

  • Teža izdelka: 0,5 kg
  • Dimenzije izdelka: 24 x 8 x 8 cm

Dostava

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete na eni izmed sledečih lokacij: http://bit.ly/GLShs. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema paypal ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije, paket prejmete kot priporočeno pisemsko pošiljko na izbrani naslov, v kolikor ste v času dostave odsotni ga lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte. Obvestilo o pošiljki prejmete v nabiralnik.

Garancija

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.