Akcija!

BEEWAX loščilo za les

Ali pogrešate lesk na svojem pohištvu? Ponovno ga oživite z loščilom BEEWAX! Bogat čebelji vosek, ki ga vsebuje loščilo, lahko učinkovito prekrije razpoke in zmanjša praske na površinah, tako da bo vaše staro leseno pohištvo videti kot novo!

Paket vključuje: 1 x loščilo s čebeljim voskom BEEWAX (30 ml)

29,99 12,99

Danes naročiš, v pon., 13. 7. že dobiš!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Opis

ODLIČNO NARAVNO SREDSTVO ZA LOŠČENJE, POPRAVILO IN OBNOVO NARAVNE LEPOTE LESA!

Ta čebelji vosek lahko prodre v les in tako ustvari plast, ki ščiti les. Les bo tako svileno gladek in sijoč.

 width=

VODOODPORNI ZAŠČITNI SLOJ

V les ne bodo mogle več prodreti tekočine, ki povzročajo škodo. Čebelji vosek je čist in nestrupen, kar pomeni, da je 100% varen za otroke. Naročite zdaj, da bo vaš dom lep in zaščiten!

 width=

ZA LOŠČENJE LESENIH POVRŠIN

Čebelji vosek neguje lesene površine, po njegovi uporabi pa bo les svilnato gladek na dotik.

 width=

ZMANJŠAJTE VIDNE PRASKE IN RAZPOKE

Čebelji vosek lahko tvori bogato in sijočo plast, ki prekrije vse praske in suhe razpoke ter tako povrne naravno lepoto lesa.

 width=

VELIKO MOŽNOSTI UPORABE

Čebelji vosek je mogoče nanašati na najrazličnejše leseno pohištvo, kot so mize, stoli, omare ali vrata itd.

 width= Specifikacije:

  • Sestavine: čebelji vosek 90 %, ostalo 10 %
  • Količina: 30 ml

Dostava

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete na eni izmed sledečih lokacij: http://bit.ly/GLShs. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema paypal ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije, paket prejmete kot priporočeno pisemsko pošiljko na izbrani naslov, v kolikor ste v času dostave odsotni ga lahko prevzamete na najbližji poslovalnici Pošte. Obvestilo o pošiljki prejmete v nabiralnik.

Garancija

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.